Γιατί η Γενιά των σημερινών 30αρηδων είναι Καταδικασμένη να Αποτύχει

1 min


0

Δημοσιεύσουμε ένα άρθρο της δημοσιογράφου Alla Bogolepova, γιατί στην πραγματικότητα η γενιά των 30αρηδων, που η πλειοψηφία είναι μάνατζερ και μηχανικοί, δεν θα είναι και τόσο εύκολη.

Τη γνωστή μου τη Λένα πάντα την θεωρούσαν φοβερή. Στα είκοσι της, έβγαζε περισσότερα χρήματα από τον μηχανικό πατέρα της και πήγαινε για διακοπές εξωτερικό. Στα είκοσι πέντε της αγόρασε ένα αυτοκίνητο. Στα τριάντα της άρχισε να ψάχνει για σπίτι, ναι, με δάνειο, ναι, στα προάστια, αλλά θα ήταν πραγματικά δικό της. Η Λένα δεν επιδίωκε να παντρευτεί: δεν έβρισκε τον ιδανικό, και δεν ήθελε κάποιον με «μπυροκοιλιά να αράζει στον καναπέ».

Η θαυμάσια ζωή της Λένας προβλημάτιζε τον μπαμπά της: πώς μπορεί μια γραμματέας, ακόμη και με άπταιστα αγγλικά, να βγάζει τέτοια χρήματα; Δεν ήταν μια απλή γραμματέας, αλλά προσωπική βοηθός ενός μεγαλοστελέχους μιας μεγάλης ξένης εταιρείας, και η Λένα δεν παρεξηγούσε τον μπαμπά της και του αγόρασε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα σε κτήμα.(Πατήστε τη Συνέχεια παρακάτω για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Διαβάστε την Συνεχεια.........................................................
loading...


Like it? Share with your friends!

0
Gr-Feed

3 Comments

Your email address will not be published.

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link