Δεν μπορείς να κοιμηθείς; Απομάκρυνε ένα και μόνο αντικείμενο από την κρεβατοκάμαρά σου!!!

1 min


0

Δεν κοιμάσαι τώρα πια τα βράδια; Εντάξει, ίσως και να τριγυρίζουν πολλά στο μυαλό σου και να είσαι κάπως προβληματισμένη αλλά μάθε πως έχεις ένα αντικείμενο στο πλάι σου που μόνο «κακό» σου κάνει στην προκειμένη. Ο ύπνος είναι ιερό πράγμα και αν δεν ευχαριστηθείς ένα γεμάτο 8ωράκι (άντε 6ωράκι το λιγότερο) τότε δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις όπως πρέπει στις υποχρεώσεις σου.

Την ώρα που πέφτεις να κοιμηθείς, άσε το κινητό σου εκτός κρεβατοκάμαρας. Αχ και να ήξερες πόσο λάθος είναι να το φορτίζεις στο προσκεφάλι σου. Ok, θα το δεχτώ πως θες να χαζέψεις λιγάκι στα social media για να νανουριστείς αλλά μέχρι εκεί. Όταν ενημερωθείς για τα νέα όλων των διαδικτυακών σου φίλων, άφησέ το σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει και για το tablet.

0039f719f556aef3__WK_4571.xxxlarge_2x

O ύπνος σου χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές θα γίνει πολύ πιο ποιοτικός και ωφέλιμος για την υγεία σου. Instagram και Facebook από το πρωί πάλι!Εγώ θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις να διαβάζεις ένα βιβλίο και θα δεις πως θα έχεις τον ύπνο στο… τσεπάκι.

Via

loading...


Like it? Share with your friends!

0
Gr-Feed

0 Comments

Your email address will not be published.

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link