Οι Γιατροί τους είπαν ότι το Μωρό δεν θα Επιβίωνε, αλλά μόλις τον δείτε Σήμερα, θα Δακρύσετε!

1 min


0

Ένα μωρό που γεννήθηκε με τον εγκέφαλό του έξω από το κρανίο του έχει αψήφησε όλες τις πιθανότητες, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του είχαν δώσει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Όταν οι γιατροί είπαν στον Dustin και την Sierra Yoder ότι ο γιος τους, Bentley, δεν θα επιβίωνε, αναγκάστηκαν να προετοιμαστούν για να θάψουν το αγοράκι τους, πριν ακόμη τον συναντήσουν.

Σύμφωνα με το WPXI, ο Bentley γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται εγκεφαλοκήλη, η οποία προκάλεσε το κρανίο του να μην σχηματιστεί σωστά, αναγκάζοντας μέρος του εγκεφάλου του να μεγαλώνει και έξω από το κρανίο του.

Το θαύμα έγινε όμως και ο Bentley κατάφερε να επιβιώσει της περίπλοκης γέννας και 7 μήνες αργότερα, το μωρό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που άλλαξε τη ζωή του, υπό τη φροντίδα του Δρ. John Meara στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.

Όπως αναφέρει το STAT News, ο Δρ. Meara αποφάσισε να τεμαχίσει το κρανίο του Bentley σε πολλά διαφορετικά μέρη για να δημιουργήσει επιπλέον χώρο.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν μια πλήρης επιτυχία και κάθε εγχείρηση μετά την αρχική διαδικασία έχει βελτιώσει δραματικά την ποιότητα ζωής του Bentley.

Credits: NX2

Πηγή

loading...


Like it? Share with your friends!

0
Gr-Feed

0 Comments

Your email address will not be published.

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link