Ο «Σύντροφος» της Σημάδεψε το Πρόσωπο της και της Κατάστρεψε τη Ζωή. Η Αντίδραση της; Θέλει πολλά ΚΟΤΣΙΑ!

2 min


0

Οι ιστορίες για την ενδοοικογενειακή βία είναι πάντα δύσκολο να επεξεργαστούν. Όσες φορές και αν έχει συμβεί, είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι κάποιος θα μπορούσε να προκαλέσει σωματικές βλάβες στο πρόσωπο που ισχυριζόταν ότι αγαπάει. Η εμπιστοσύνη του θύματος γκρεμίστηκε — και δεν περιγράφεται πόσο δύσκολη είναι η ανάκτησή της μετά από αυτές τις σκληρές καταστάσεις. Στην τελική, όλα όσα μπορείς να προσφέρεις σε ένα θύμα είναι ενσυναίσθηση και μια διέξοδο — και μερικές φορές, δυστυχώς, η μόνη διέξοδος από μια κατάσταση περνά μέσα από αυτή.

Αυτή η νεαρή γυναίκα έπρεπε οπωσδήποτε να περάσει από μια οδυνηρή δοκιμασία πριν μπορέσει να βγει από την καταχρηστική της σχέση, και έχει τα σημάδια για να το αποδείξει. Όπως θα δείτε στην παρακάτω ιστορία, ο κακοποιός πήρε αυτό που έπρεπε από την άποψη της δικαιοσύνης. Σε ό,τι αφορά την Chantelle Ward, ας πούμε ότι έμεινε δυνατή απέναντι σε κάτι που κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίσει. Δείτε περισσότερα για την ιστορία της –κ αι τα εκπληκτικά πράγματα που κάνει τώρα — παρακάτω.

Διαβάστε την Συνεχεια.........................................................
loading...


Like it? Share with your friends!

0
Gr-Feed

0 Comments

Your email address will not be published.

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link