ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!!!!

1 min


0

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!!!!

Όσο περνάει ο καιρός όλο και ποιο πολλές αποδείξεις αλλόκοτων όντων κάνουν την εμφάνιση τους!!!! Ο λόγο είναι διότι τώρα ο κάθε άνθρωπος έχει εάν κινητό τηλέφωνο όπου διαθέτει κάμερα και φωτογραφική μηχανή!!!!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει αποδείξεις από πολλά αλλόκοτα όντα τα οποία άλλοτε είναι ζωντανά και άλλοτε είναι πεθαμένα!!!! Βέβαια ούτε κουβέντα να γίνετε με το τι έγιναν ή το τι είναι ή το από που μπορεί να έρχονται!!!!

Το φαινόμενο των εμφανίσεων αυτών των πλασμάτων είναι από την αρχαιότητα με πολλές καταγραφές από ιστορικούς και χρονικογράφους αλλά μέχρι και σήμερα κανείς δεν τους πιστεύει ότι υπήρξαν ή ότι και ακόμα υπάρχουν!!!!

Έτσι τον Ιανουάριο του 2018 ένα ακόμα αλλόκοτο ον κάνει την εμφάνιση του στο Τσέρνομπιλ όπου θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!!!!! Δεν μπορεί κανείς να πει με ακρίβεια το τι είναι αλλά κάνουν λόγο για το θρυλικό Τσουπακάπρα από την Λατινική Αμερική όπου έχει κάνει την εμφάνιση του και σε άλλες χώρες!!!! Απέκλεισαν το να είναι κάποιο είδος πιθήκου διότι στην συγκεκριμένη περιοχή δύσκολα θα ζούσε κάτι τέτοιο!!!!

πηγη

loading...


Like it? Share with your friends!

0
The Legend

5 Comments

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.