Άντρες εξαπατούν μόνες και πετυχημένες γυναίκες «πουλώντας» τους έρωτα

1 min


0

Τη ρώτησε, αν ενδιαφερόταν να ταξιδέψουν μαζί και το καλύτερο; Αν εξακολουθούσε να θέλει και εκείνη ακόμα να γίνουν συνέταιροι, έπρεπε να του δώσει 30.000 ευρώ για το ξεκίνημα. «Τα έδωσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Υποσχέθηκα να του τα στείλω την ίδια κιόλας μέρα. Εκείνος, όμως, δεν τα ήθελε μέσω τραπέζης, αλλά στο χέρι…»

Μια γυναίκα περιμένει σε όλη της τη ζωή τη στιγμή, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το υπέροχο νυφικό της. Στα 20 της, είχε αρκετούς, που τη γούσταραν, αλλά δεν ήθελε γάμους και τέτοια, οπότε δεν έδινε σημασία. Οι άντρες σκέφτονταν, ότι «το παίζει δύσκολη”, για να την κυνηγούν. Έτσι, με την αδιαφορία της, κέρδιζε την προσοχή τους όλο και περισσότερο. Στη συνέχεια, όμως, έπιασε τα 30 και οι επιτυχίες της στους άνδρες έγιναν λιγότερες…και σύντομα, δεν υπήρχε ούτε ένας, που να τη θέλει. Η σκέψη, ότι φθάνει τα 35 χωρίς τον ιδανικό σύντροφο στο πλευρό της, της προκαλεί τρέλα και κάπου εκεί αρχίζει η κατάθλιψη, η απελπισία και οι κινήσεις πανικού.
(Πατήστε τη Συνέχεια παρακάτω για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Διαβάστε την Συνεχεια.........................................................
loading...


Like it? Share with your friends!

0
Gr-Feed

0 Comments

Your email address will not be published.

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link