“Δεν απέχει σε ήθος από αυτό του δολοφόνου”: Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής “κατακεραυνώνει” την μητέρα της Δώρας Ζέμπερη!

1 min


0

Ένα κείμενο με το οποίο εκφράζει την αντίθεσή του στην αντίδραση της οικογένειας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o γνωστός παρουσιαστής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός παρακολουθώντας το ξέσπασμα της μητέρας της άτυχης Δώρας, η οποία προσπάθησε να καρφώσει με στυλό τον δολοφόνο της κόρης της, έγραψε τα εξής, διαφωνώντας ουσιαστικά με την στάση των συγγενών της Δώρας, διευκρινίζοντας βέβαια οτι αντιλαμβάνεται το πόνο τους!

(Πατήστε τη Συνέχεια παρακάτω για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Διαβάστε την Συνεχεια.........................................................
loading...


Like it? Share with your friends!

0
Gr-Feed

One Comment

Your email address will not be published.

  1. Δεν ήταν παιδί δικό σου, δεν ήταν η δικιά σου κόρη για αυτό λες αυτές τις μαλακιες, το μάτι της γυναίκας αυτής γυαλιζει, έχει χάσει επαφή με το περιβάλλον και την δικαιολογω χίλια τα εκατό, στην θέση της μπορεί να είχα αυτοκτονήσει! Άρα λοιπόν σε μια μάνα που βιώνει τέτοιο δράμα δεν μπορούμε να προσαπτουμε τον τίτλο της “αναρμοστης συμπεριφοράς “. Επίσης η δυστυχη Δώρα θα ήθελα να μην την σφαξουν σαν αρνί για 25€…. Οπότε ας μην λέμε π@π@ριες κύριε από τέτοιε μου!

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link