“Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ ομοφυλόφιλο γιατί δεν ήθελε να φανταστεί ότι θα με ακουμπούσε ανδρικό χέρι” – Σοκαρει η εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού [video]

1 min


0

“Πέθαινε ο αδερφός μου στον Άγιο Σάββα…
έκλαιγα σε μια γωνιά και έρχεται μία, μου πιάνει το πρόσωπο και μου λέει: “Γιατί κλαις; Εγώ σε πληρώνω για να με κάνεις να γελάω”! Την πήραν τέσσερις από τα χέρια μου”!

 

Σε μια προσωπική εξομολόγηση στο Πρωινό, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον πατέρα της που δεν πήγε στον γάμο της: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να φανταστεί ότι θα με ακουμπούσε ανδρικό χέρι. Μου πρότεινε να παντρευτώ όλο ομοφυλόφιλους γιατί έτσι διασφάλιζε τη μεγάλη εικόνα. Το παιδί του, η κόρη του κάτω από το σώμα ενός ανδρός; Στεναχωριόταν. Στον γάμο μου δεν ήρθε. Με πάντρεψε ο Μάνος Χατζιδάκις και με πήγε και στην εκκλησία».

Το περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο όταν πέθαινε ο αδερφός της: «Δε γελάω συνέχεια, είναι ψέματα. Μου έχουν συμβεί τα πιο απίστευτα και απελπισμένα πράγματα. Μου έχει συμβεί να πεθαίνει ο αδερφός μου και να φεύγω να πάω σε μια ησυχία για να κλάψω και να μου πιάνει το πρόσωπο μία και να μου λέει: «Γιατί κλαις;» -στον Άγιο Σάββα μέσα λες και είχα πάει για γενέθλια- «Εγώ σε πληρώνω για να με κάνεις να γελάω»! Την πήραν τέσσερις από τα χέρια μου»!

πηγη

loading...


Like it? Share with your friends!

0
The Legend

5 Comments

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.