Σοκ! Έκανε σεξ με τη σύζυγο του και μετά την σκότωσε με τηγάνι γιατί…

1 min


0

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησε και στραγγάλισε ένας Βρετανός τη σύζυγό του, μετά από μεταμεσονύκτιο καβγά και στη συνέχεια άρχισε να στέλνει μηνύματα σε πόρνες και εμπόρους ναρκωτικών.

Ο Στίβεν Γκρέιντζερ κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, Σάιμον, λίγους μόνο μήνες μετά τη μετακόμισή τους στο πρώτο τους σπίτι, αλλά αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη σκότωσε αμυνόμενος.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο 32χρονος Γκρέιντζερ, που είχε αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τη Σάιμον όταν ήταν ακόμη έφηβοι, την χτύπησε αρκετές φορές στο κεφάλι με σκληρό αντικείμενο και την στραγγάλισε.

Οι ένορκοι του δικαστηρίου άκουσαν ότι το αντικείμενο το οποίο χρησιμοποίησε ο Γκρέιντζερ για να σκοτώσει τη σύζυγό του ήταν ένα τηγάνι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γκρέιντζερ έβλεπε ένα βίντεο με ένα από τα παιδιά τους, ενώ η Σάιμον έκανε παρέα με δυο φίλους της στον κάτω όροφο. Όταν οι φίλοι έφυγαν από το σπίτι, τότε το ζευγάρι είδε μια ταινία και έκανε σεξ. Τότε η Σάιμον πήγε στο πάνω υπνοδωμάτιο για να κοιμηθεί και ο Γκρέιντζερ παρέμεινε στον κάτω όροφο για να δει τηλεόραση. Στη συνέχεια, η Σάιμον κατέβηκε και άρχισε να τον βρίζει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Η Σάιμον είπε στις φίλες της ότι έκανε σεξ με τον Γκρέιντζερ ένα βραδυ πριν. Είπε ότι έμοιαζε λίγο σαν ένα επεισόδιο της σειράς Doctor Foster. Παρά την οργή και την απογοήτευση του Γκρέιντζερ, το ζευγάρι διατηρούσε έναν βαθμό οικειότητας.

Ο Γκρέιντζερ έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του ότι αν ξανατσακωθούν τόσο έντονα θα το λύσουν στο υπνοδωμάτιό τους όπως την προηγούμενη βραδιά. Ο τελευταίος τσακωμός τους ήταν όμως έντονος γιατί η Σάιμον εξαγριώθηκε με τον σύζυγό της, ο οποίος εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού και κατέστρεψε τα γενέθλια ενός εκ των παιδιών τους.

πηγη

loading...


Like it? Share with your friends!

0
The Legend

6 Comments

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.