Στην αντεπίθεση με μηνύσεις τα αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα

1 min


0

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλαν με δήλωσή τους τα αδέρφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα, με αφορμή το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» και τα όσα ισχυρίζεται η ΝΔ, για τη ρύθμιση δανείου τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα«επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

Υπενθυμίζεται ότι της παραπάνω δήλωσης προηγήθηκε ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, η οποία ανέφερε ότι «η τεχνική εταιρία ΔΙΟΔΟΣ της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1.1 εκ. ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Και γι’ αυτό, το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη. Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο. Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις για τα πραγματικά περιστατικά».

Αξίζει πάντως να προστεθεί πως τη σχετική «αποκάλυψη» της εν λόγω εφημερίδας, είχε προαναγγείλει προ ολίγων ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον «Κλεισθένη», αποδεικνύοντας πως ανάμεσα στα πολλά προσόντα του, υπάρχει και αυτό του… μελλοντολόγου.

πηγη

loading...


Like it? Share with your friends!

0
The Legend

3 Comments

Your email address will not be published.

LFOFFER.COM

Εκπτώσεις
εώς και 50%

Eπιπλέον 15% έκπτωση χρησιμοποιώντας στην επομένη παραγγελία σας τον κωδικό "SUMMER"  και Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο
SHOP NOW!
close-link